Nanoneedling is een non-invasieve manier van needling. Dit betekent dat de naaldjes de huid niet ingaan, maar de dode huidlaag verwijderd wordt. Deze pijnloze behandeling zorgt ervoor dat serums & werkstoffen beter worden opgenomen. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wordt de huid optimaal gehydrateerd, daarnaast zorgt het ervoor dat je huid meer gaat stralen, fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar worden en verfijnt het de huidstructuur.

Indicaties:

  • Lijntjes en oppervlakkige rimpeltjes
  • Gedehydrateerde huid
  • Doffe, vale huid
  • Grove huidstructuur

Microneedling is een effectieve behandeling om je huid te laten stralen. Naarmate je ouder wordt neemt het collageen in de huid af. Dit zorgt ervoor dat het volume van de huid minder wordt. Doordat de naaldjes gecontroleerd de huid in gaan, komt de wondgenezing op gang en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een serum, wat zorgt voor ultieme huidverbetering.

Frequentie:

Microneedling kan na 1 behandeling al zichtbaar verschil maken, maar voor optimaal resultaat raden wij een kuur aan van 3 tot 6 behandelingen.

Behandeling kosten vanaf: €68 + 10% korting op thuisadvies producten.

Microneedling Vitamine A of enlightening serum

Micronaaldtherapie: huid verbeterende behandeling, hierdoor zal de huid steviger, weerbaarder, sterker en egaler worden. Vitamine A: (retinol) speciaal voor de onzuivere, vette huid, anti ageing, anti pigment. Enlightening: speciaal voor pigmentproblemen door bijvoorbeeld zonneschade, zwangerschapsmasker, ouder wordende huid.

45 min | €70,00


Microneedling Vitamine C serum

Micronaaldtherapie: huid verbeterende behandeling, hierdoor zal de huid steviger, weerbaarder, sterker en egaler worden. Vitamine C: speciaal voor de rijpere huid, en/of doffe huid.

45 min | €68,00


CF Ceutical Nanoneedling hyaluron

(uitgelicht, favoriete needling behandeling)

Deze Nanoneedling techniek word uitgevoerd met de prachtige hoogwaardige nieuwe producten van CF Ceuticals. Starten met eventuele makeup verwijderen, met “reiniging doekjes” (kwalitatief uitstekend) reiniging met de “enzyme cleanse”, “Regen+ serum” het “hyaluronic sheet mask” en dan de nanoneedling techniek. (Huidverjonging behandeling met fijne naaltjes, om de productie van collageen, en elastine in de huid te stimuleren, en de huid te vernieuwen.)

60 min | €80,00


BB GLOW serum nanoneedling

De BB glow behandeling kun je vergelijken met een semi permanente BB cream. D.m.v. deze behandeling kunnen littekentjes, pigmentvlekjes en grove poriën in de huid worden vervaagd. Zo krijgt u een egalere en glowy skin!

45 min | €68,00